ناشنوایان گوش شنوا می خواهند ولی خداوند متعال به انسان گوش ناشنوا نعمت داد.


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وبلاگ من خوش آمديد .لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما در بهتر شدن كيفيت مطالب وبلاگ کمک کنید .

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آذربایجان مهد اوج گیری فرهنگ ناشنوایان و آدرس dolatkhahali.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)


آمار مطالب

:: کل مطالب : 23
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 2

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 27
:: باردید دیروز : 11
:: بازدید هفته : 38
:: بازدید ماه : 38
:: بازدید سال : 185
:: بازدید کلی : 1413

RSS

Powered By
loxblog.Com

اطلاع رسانی ویژه ناشنوایان

ناشنوایان گوش شنوا می خواهند ولی خداوند متعال به انسان گوش ناشنوا نعمت داد.
4 / 10 / 1392 ساعت 23 | بازدید : 144 | نوشته ‌شده به دست علی دولت خواه | ( نظرات )

یکي از عوامل اجتماعي نشدن ناشنوايان در جامعه نقص ارتباطي موجود در رفتار ماست.

 

معصومه رفيقي‌مرند آسيب‌شناس اجتماعي درباره آسيب‌هاي وارده بر ناشنوايان در گفتگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران گفت: شنوايي يکي از نعمتهاي بزرگ الهي و يکي از راههاي بسيار مهم براي آموختن و فهميدن است از اين رو خداوند در قرآن مي‌فرمايد: «بگو اگر خداوند شنوايي و ديدگان شما را بگيرد و بر دلهايتان مهر بزند کدام معبود آن را به شما مي‌دهد؟» اين آيه بيان اين نعمت بزرگ بهره‌گيري خداپسندانه و مسئولانه از آن است اما از سوي ديگر کساني هستند که از اين نعمت بي‌بهره هستند.

 
وي با اشاره به اينکه موانعي در ارتباط اجتماعي ناشنوايان با جامعه وجود دارد يکي از مهمترين موانع نقض ارتباطي موجود رفتارها است و افزود: نادرستي ارتباطها، اجتماعي شدن ناشنوايان و تعليم و تربيت آنان را خدشه‌دار ساخته است.
 
وي درباره ابعاد رفتارهاي ترحم‌آميز نسبت به ناشنوايان اظهار داشت: يکي از مهمترين موانع برقراري ارتباط ناشنوايان با جامعه رفتارهاي ترحم‌آميز اطرافيان و اجتماع است اگرچه آموز‌ه‌هاي اخلاقي و ديني درباره رعايت رحم و انصاف بسيار سفارش شده است ولي بايد توجه داشت،‌عدالت حکم مي‌کند که رفتارهاي ترحم‌آميز به جا استفاده مي‌شود.
 
رفيقي‌مرند در ادامه اين موضوع تصريح کرد: يکي ديگر از عوامل اينگونه رفتارهاي ترحم‌آميز بعد آموزشي است ترحم بي‌مورد، بي‌اندازه به مظلوم‌نمايي و افت اين رفتارها موجب مي‌شود فرد ناشنوا خود را موجودي مستحق ترحم بداند.
 
وي درباره علل بيکاري در افراد ناشنوا گفت: ناشنوايان همانند ساير معلولان با مشکلاتي دست و پنجه نرم مي‌کنند که اين مشکلات را مي‌توان به دو دسته عمومي و اختصاصي طبقه‌بندي کرد، در بعد عمومي، مشکلات ناشنوايان مانند ساير معلولان ناشي از برخورد نامناسب با اين قشر، مناسب نبودن اماکن و معابر عمومي نداشتن حقوق برابر با ديگران و ... است در بعد اختصاصي عدم رعايت قانون مبني بر استخدام و يا مزاياي مشخصي براي ناشنوايان و يا معلولان است که نيز بر بيکاري افراد ناشنوا و يا معلول مي‌افزايد.
 
رفيقي‌مرند درباره راهکاري موثر جهت حل مشکلات ناشنوايان در جامعه گفت: راهکارهايي در دست برنامه‌هاي سازمان ملي ناشنوايان است، در برنامه اين سازمان پيشگيري درمان، آموزش و همچنين تامين اشتغال در رفاه گروه ناشنوايان، نيمه ناشنوا است، اين سازمان همواره در تلاش است تا شخصيت اين افراد را پرورش دهد و آنان را با اجتماع سازگار کند و با به کار بردن روشهاي جديد آنها را براي خدمات گوناگون آماده سازد./

انتهاي پيام/

 




|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: